Bio/Algneedling


REVOLUTIONERANDE BIO-MICRONEEDLING Den nya tidens microneedling helt utan nålar, smärta eller blod!

Skapar 3 miljoner mikrokanaler jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1miljon mikrokanaler. Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen.

Det stimulerar både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet (biologiska nålar).

Forskning visar att en SQT-behandling motsvarar tre till fem microneedling-sessioner.

På grund av de mikroskopiska storlekarna på bio-nålarna kan spetsen penetrera porerna mer effektivt än någon annan enhet på marknaden.

Spikulerna hjälper till att aktivera hudens mikrocirkulation, lindra igentäppta porer, minska bakterier i huden, samt förkorta hudens förnyelsecykel från 28 dagar till 7 dagar.

Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av:

Acneärr & ärr, Pigmenteringar, Solskador, förstorade porer/ fet hy, ojämn hudton, hormonella pigmenteringar, stretchmarks och förstås rynkor/ fina linjer! Bio-Microneedling är mycket effektivt även vid aktiv acne. Det går att behandla ansikte, hals, dekolletage men också andra områden såsom händer, mage, rygg, lår etc.

Efteråt har huden en rodnad som är normalt och kan sitta i en dag eller två beroende på huden, runt dag 2-3 kan man märka att översta hudlagret börjar fjälla, vilket är helt normalt och jättebra om den gör det, då det är gammal hud som ska bort som gör sig redo för ny fin hud ska komma upp till ytan. Efter ca 7 dagar är huden som ny, och man brukar oftast se resultat men såklart rekommenderas det alltid kurer om man har mer hudproblem att jobba med.

Vill du ha hjälp med något hudproblem så skräddarsyr vi efter dina behov.