Lashlift och browlift med Keratinbehandling

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för både ögonen och brynen! 

Lashlift: Det är en semi-permanent fransböjning på dina egna naturliga fransar, som håller normalt mellan 6-8 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar.

Med denna nyare metoden används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än den äldre metoden och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Lashlift med Keratin är den nyaste behandlingen. Förutom en vacker hållbar böj, förlänger keratinet fransarna och hjälper fransarna att bli starka. De naturliga fransarna blir 2-3% längre samt blir de 40% tjockare och fylligare.

Keratin skyddar och reparerar fransarna utifrån samt ger en fin och frisk glans. Botox & Protein inpackning till fransarna, proteiner, collagen och mineraler är de 3 viktigaste syrorna som fransarna behöver. Vi matar fransarna med näring och hjälper fransarna att bli friska.

Fördelar med Lashlift:

  • Naturlig skönhet: Lashlift ger dig möjlighet att njuta av naturligt böjda och definierade fransar utan behov av mascara eller fransförlängningar.

  • Långvariga resultat: Med en Lashlift-behandling kan du glömma bort att böja fransarna varje morgon. Resultaten varar vanligtvis upp till sex till åtta veckor.

  • Anpassningsbarhet: Man anpassar böjningen och formen på fransarna för att passa din ögonform och önskad look, vilket resulterar i ett personligt och smickrande resultat.

Vad ska man tänka på före och efter en Lashlift?

Innan en Lashlift-behandling är det rekommenderat att undvika att använda oljebaserade produkter runt ögonområdet och att inte böja för att uppnå bästa resultat. Kom gärna helt osminkad till behandlingen för bästa resultat!

''OBS! Efter behandling måste man undvika oljeprodukter, så som mascara och ögonmakeupremover i minst 48 h. Gärna även vatten i minst 48h. Det är för att böjen fortsätter att härda under denna tiden.''

Browlift:

Browlift, även känd som "brow lamination", är en skönhetsbehandling som fokuserar på att forma och styla dina naturliga ögonbryn för att ge dem en fylligare, mer definierad och lyftande look. Få välformade bryn som håller sig på plats under en längre tid. Sitter normalt i mellan 6-8 veckor.

Fördelar med Browlift:

  • Fulländad brynform: Browlift ger en chans att skulptera och forma dina ögonbryn till perfektion, vilket skapar en ram för ditt ansikte och lyfter dina drag.

  • Långvarig styling: Med Browlift kan du glömma bort att styla dina bryn varje morgon. Resultaten kan vara synliga upp till sex till åtta veckor, vilket ger dig långvariga och underhållsfria resultat.

  • Mångsidig look: Man anpassar Browlift-behandlingen för att passa din önskade brynstil och ansiktsform, vilket gör att du kan experimentera med olika brynformer och uttryck.

Vad ska man tänka på före och efter en Browlift? Innan en Browlift-behandling är det rekommenderat att undvika att plocka eller trimma brynen två veckor innan för att ge oss tillräckligt med hår att arbeta med. Efter behandlingen bör du undvika att få brynen våta eller använda oljebaserade produkter runt brynområdet i 48 timmar för att säkerställa hållbarheten av resultatet.