Om oss

Therese

Hej!

Mitt namn är Therese Johansson, och jag är stolt grundare och ägare av Looking PerfecT. Vid 32 års ålder delar jag mitt hem med min fästman, vår son och våra två underbara hundar.

Min passion för skönhet och välbefinnande tog fart under min utbildning som diplomerad skönhetsstylist för över 10 år sedan. Med en gedigen utbildning på gymnasienivå och en brinnande önskan att lära mig har jag förfinat mina färdigheter inom flera skönhetsområden. Jag är specialiserad inom volymfransar, lashlift, nagelförlängning, spamanikyr, spraytan, kosmetisk tatuering, 3D-ögonbryn/microblading, powderbrows, eyeliner, läppar, tandblekning och ansiktsbehandlingar.

Dessutom är jag även utbildad hudterapeut och jag fokuserar idag på mina specialområden inom hudvård, lashlift, browlift och kosmetiska tatueringar.

På Looking PerfecT strävar jag efter att skapa en avkopplande och personlig atmosfär där varje kund känner sig som hemma. Mitt mål är att förverkliga mina kunders drömmar om skönhet genom att lyssna på deras önskemål och kombinera det med min expertis och erfarenhet inom branschen. Jag vill se till att varje kund lämnar salongen med ett stort leende på läpparna och en upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Jag jagar ständigt ny kunskap och utveckling för att alltid kunna ligga i framkant med de senaste teknikerna och bästa möjliga kvalité. 

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig via SMS/Ring på 0763746733 Du kan också skicka ett mail genom kontakformuläret på vår hemsida. Eller mejla direkt till info@lookingperfect.se.

Jag ser verkligen fram emot att välkomna dig till Looking PerfecT och göra din skönhetsresa till något alldeles extra!

Många kramar, Therese

Hanna

Jag som utför estetiska injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård heter Hanna Kanerfalk. Jag är 30 år och jag bor på en gård utanför Mullsjö tillsammans med min man, dotter och vår lilla katt.

Jag utbildade mig till frisör på gymnasiet och började min karriär på en hårsalong i centrala Jönköping men blev allt därefter mer intresserad av sjukvården. Jag påbörjade min utbildning till sjuksköterska år 2016 och tog min examen år 2019. Jag har under många år tidigare arbetat inom psykiatrin på länssjukhuset Ryhov. Saknaden av att få vara kreativ och arbeta inom skönhetsbranschen förde mig däremot till vidareutbildningen inom estetiska injektioner. Nu får jag äntligen arbeta med det jag älskar mest, att få vara kreativ men samtidigt arbeta medicinskt!

Att vara lätt på hand och sträva efter naturliga, diskreta resultat är varje dag kärnan i mitt arbete, min ambition är aldrig att förändra något utan enbart återskapa eller förbättra. Jag arbetar enbart med produkter av högsta kvalitét och som är baserade på välbeprövad vetenskap.

Mitt företag ”Silhuetts Klinik” är registrerat hos IVO, har en heltäckande patientförsäkring via Folksam samt en erfaren ansvarig läkare ansluten till företaget. Önskar du boka en konsultation så gör du det på 070–2955894.

Hoppas vi ses framöver, kram från Hanna!

Anna

Hej!

Mitt namn är Anna Fredriksson och är 48 år. Jag bor i Mullsjö tillsammans med min hund. När jag inte jobbar eller är ute med hunden hittar Ni mig i stallet hos mina två hästar. Jag ska börja studera till Socialpedagog på Mullsjö folkhögskola, i januari 2024, och kommer att göra så under två år - men några eftermiddagar i veckan kommer jag att finnas hos Looking PerfecT.

Jag är utbildad friskvårdsmassör inom Klassisk svensk massage hos Axelsons Institute i Göteborg, sedan 2014.

En Klassisk svensk massage ska aldrig göra ont - jag arbetar med att mjukgöra musklerna genom att massera musklerna enbart med händerna, använda spännings/triggerpunktbegandling - där man "sjunker in" i muskeln med händerna och därigenom frigöra spänningen i den spända och hårda muskeln och jag använder mig även av en teknik som heter longering - vilket är en form av behandling som syftar till att påverka musklernas bindvävshinnor och få ökad töjtolerans. - Man masserar muskeln så att den blir "längre" - det är som en form av stretchning av muskeln.


Jag arbetar med ekologisk massageolja med några droppar ekologisk lavendelolja i. - Lavendel är en klassisk läkeväxt, och sägs ha lugnande och krampstillande egenskaper. Bara doften av lavendel har en lugnande effekt. Namnet lavendel kommer från Latinets ”lavare” som betyder ”tvätta”, eftersom den även har använts i tvål och tvättmedel.

Har ni några frågor eller funderingar gällande massage så tveka inte att slå mig en signal på 073-6745353 eller skicka ett mail på balanceandbeyond@outlook.com

Varmt välkomna, kram Anna!